Doi basarabeni au intrat ilegal în Iaşi ca să-şi găsească un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetăţeni moldoveni de 23, respectiv 26 de ani au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Răducăneni pe DN 28, în apropierea frontierei, care au intrat ilegal în ţară în speranţa că-şi vor găsi de muncă.

Disperarea că nu au serviciu le-a adus dosar penal. Este vorba despre Nicolae P. şi Mihail N., doi cetăşeni moldoveni în vârstă de 23, respectiv 26 de ani care au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de la Răducăneni pentru că au intrat ilegal în ţară.

Maşini folosite la contrabandă diagnosticate cu endoscopul şi detectorul de inimi FOTOGALERIE

Cei doi au spus că au săvârşit infracţiunea pentru că doreau să se angajeze la Iaşi.

Doi moldoveni au trecut înot Prutul pentru un loc de muncă în Iaşi

Disperare: un basarabean a trecut Prutul ilegal ca să muncească în România

„Pe 28 aprilie, în jurul orei 4.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat pe DN28, comunicaţia Iaşi-Albiţa, în apropierea frontierei, doi bărbaţi care nu-şi justificau prezenţa în zonă. Persoanele nu aveau acte de identitate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi au trecut ilegal frontiera cu scopul de a căuta un loc de muncă", spune inspectorul principal de poliţie Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Pe numele celor doi basarabeni au fost întocmite lucrări penale pentru intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite