Divorţul bărbatului acuzat de uciderea unei pictoriţe, finalizat de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii vor lua cel târziu luni o decizie în ce priveşte acţiunea de divorţ intentată de soţia lui Ilie Crudu, bărbatul judecat pentru uciderea pictoriţei ieşene Ilinca Gînju. Acţiunea de divorţ a fost deschisă la mijlocul anului trecut, la Judecătoria Iaşi.

Potrivit avocatului soţiei lui Ilie Crudu, judecătorii au rămas în pronunţare vineri în ce priveşte divorţul de comun acord dintre cei doi. Soţia bărbatului a cerut să păstreze numele, să-i fie încredinţaţi cei doi copii, precum şi dreptul de a călători în străinătate cu aceştia.

„Soţia doreşte să aibe acelaşi nume cu minorii. El a fost de acord cu păstrarea numelui, încredinţarea minorilor mamei şi dreptul de liberă circulaţie a minorilor în străinătate însoţiţi de mamă", a explicat Diana Nanea, avocatul soţiei lui Ilie Crudu.

Bărbatul a fost acuzat că în mai 2010 a înjunghiat-o cu zece lovituri de cuţit  pe pictoriţa Ilinca Gânju (24 de ani). Crudu a fost trimis în judecată de procurorii ieşeni pentru omor deosebit de grav. În luna iunie a acestui an, dosarul acestuia  fost strămutat de la instanţa din Iaşi, la Baia Mare.

Citeşte şi: EXCLUSIV Soţia ucigaşului pictoriţei Gânju vrea să divorţeze

Iaşi: Ucigaşul pictoriţei Ilinca Gânju va fi judecat la Tribunalul Maramureş

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite