Iaşi: Copilul criminal a vrut să plece în Munţii Carpaţi fiind inspirat de Discovery

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Copilul criminal a vrut să plece  în Munţii Carpaţi fiind  inspirat de Discovery
Iaşi: Copilul criminal a vrut să plece în Munţii Carpaţi fiind inspirat de Discovery

Teodosian, băiatul de 13 ani care şi-a ucis mama în luna iulie cu mai multe lovituri de ciocan, dorea să fugă de acasă şi să ducă o viaţă ca alpinistul Bear Grylss, protagonistul serialului „Tehnici esenţiale de supravieţuire”.Potrivit procurorilor, în ziua în care a ales să plece şi-a ucis şi mama.

Mai citiţi:
„Pedeapsa cu moartea pentru criminalul de 13 ani" (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

Tatăl copilului care şi-a ucis mama cu ciocanul a ajuns la Urgenţe

(UPDATE) Criminalul de 13 ani este ţinut izolat la Socola.Tatăl nu are acces la el



Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au refăcut traseul pe care l-a urmat Teodosian G. în ziua de 12 iulie când şi-a ucis mama. Anchetatorii susţin că minorul s-a decis să plece de acasă din cauza situaţiei precare în care trăia şi a certurilor dintre părinţi. Inspirat de serialul „Tehnici esenţiale de supravieţuire” de pe canalul Discovery, Teodosian a decis să plece în Munţii Carpaţi. După ce şi-a făcut bagajul copilul a luat un ciocan şi şi-a ucis mama aplicându-i 12 lovituri.

 Teodosian şi-a dus apoi sora la un centru de primire minori din localitatea Vânători, iar la scurt timp a fost reţinut de poliţişti.
În timpul audierilor copilul a mărturisit că în urmă cu doi ani şi-a înjunghiat tatăl pentru că după o ceartă cu mama sa i-a spus că va divorţa şi îl va lua cu el.


În urma anchetei procurorii au dispus ieri neînceperea urmăririi penale în cazul lui Teodosian G. Anchetatorii au stabilit că minorul nu poate răspunde penal pentru fapta sa deoarce nu a împlinit 14 ani. „Copilul a recunoscut că în urmă cu doi ani şi-a înjunghiat tatăl şi s-a dispus neînceperea urmăririi penale şi pentru tentativă de omor. ”, a precizat Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Mihai G., tatăl copilului, a fost şi el scos de sub urmărire penală pentru instigare la omor calificat.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite