Dimineaţă neagră pe şoselele din judeţul Iaşi: un mort şi nouă răniţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei accidente rutiere, unul la Chicerea, unul la Războieni şi altul pe Calea Chişinăului din Iaşi, s-au soldat cu moartea unei femei şi rănirea a nouă persoane.

Ora 11.00 Un accident rutier a avut loc şi în Baza 3, pe Calea Chişinăului, soldat cu rănirea a două persoane.

„Accidentul a fost anunţat la ora 7.29. Unul dintre răniţi a fost transportat la Spitalul «Sfântul Spiridon», iar altul a refuzat să fie dus la o unitate sanitară“, mai spune ofiţerul de la dispeceratul ISU-SMURD.

Ora 10.31 Duminică dimineaţa, la intrarea în comuna Chicerea a avut loc un accident rutier mortal. O femeie care mergea pe marginea drumului a fost lovită de un autoturism, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Din primele informaţii se pare că femeia a fost împinsă pe axul drumului de curentul creat de vânt, impactul cu maşina fiind nimicitor.

Iaşi: Harta morţii pe şoselele Moldovei. Vezi aici unde au murit cei mai mulţi oameni din nord-estul ţării

Grav accident rutier la Iaşi. Şoferiţa unei maşini de teren a murit după ce s-a izbit într-un autobuz FOTOGALERIE

Un alt accident rutier s-a produs tot dumincă dimineaţa, la Războieni, când un autoturism s-a răsturnat. Şapte persoane se aflau în maşina avariată şi a fost nevoie de intervenţia a două ambulanţe şi un echipaj SMURD.

21 martie, zi neagră în traficul din Iaşi FOTOGALERIE

Iaşi: Accident rutier în centrul oraşului după ce şoferului i s-a făcut rău de la o operaţie la dinţi (FOTO şi VIDEO) UPDATE

„Au fost şapte persoane implicate în accident. Patru persoane au fost preluate de echipajul serviciului de ambulanţă, iar alte două au fost luate de echipajul ISU-SMURD şi au fost transportate la spital. Nu au fost rănite grav", spune ofiţerul de la dispeceratul ISU-SMURD Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite