Iaşi: Dezbatere Foreign Policy: „Ce am făcut în ultimii 20 de ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Dezbatere Foreign Policy: „Ce am făcut în ultimii 20 de ani“
Iaşi: Dezbatere Foreign Policy: „Ce am făcut în ultimii 20 de ani“

La două decade de la Revoluţia din 1989, revista „Foreign Policy“ propune o analiză a schimbărilor petrecute în acest timp. La dezbaterea cu tema „Ce am făcut în ultimii douăzeci de

La două decade de la Revoluţia din 1989, revista „Foreign Policy“ propune o analiză a schimbărilor petrecute în acest timp.

La dezbaterea cu tema „Ce am făcut în ultimii douăzeci de ani“ va fi prezentat un documentar realizat din articolele publicate în numărul din noiembrie al „Foreign Policy“. Evenimentul va avea loc joi, de la ora 18.00, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU). „Am ales Iaşiul pentru că, deşi este mai puţin cunoscut, scânteia Revoluţiei s-a aprins mai întâi în capitala Moldovei. Îi invităm pe ieşeni să vină la această dezbatere, la care vor fi prezente personalităţi marcante ale evenimentelor din acea perioadă, precum Liviu Antonesei, Caius Dobrescu sau Dan Petrescu“, a declarat Ovidiu Nahoi, redactor-şef al revistei „Foreign Policy“.

În numărul din noiembrie al revistei sunt atinse mai multe aspecte ale perioadei de după Revoluţie. „Oamenii care s-au aflat în mijlocul evenimentelor de atunci povestesc despre cum şi-ar fi dorit ca lucrurile să evolueze în ultimii 20 de ani. Andrei Pleşu semnează un articol pe care l-a scris la un an după Revoluţie, dar care este publicat abia acum. Nu în ultimul rând, Caius Dobrescu explică rolul muzicii rock din perioada comunismului“, a precizat Nahoi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite