Iaşi: Detector de oameni la 15 ani! (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 15 ani din satul Pietrărie a fost cel mai tânăr membru al echipei care a pornit astăzi în căutarea afaceristului ieşean Mircea Curcudel, dat dispărut în urmă cu aproape două săptămâni.

Citeşte şi: Iaşi: Afacerist căutat de 12 zile fără rezultat

Iaşi: Administratorul Hotelului Continental este căutat de sute de persoane

Iaşi: Administratorul hotelului Continental este căutat cu elicopterul (UPDATE)

Aproape 70 de localnici, însoţiţi de jandarmi şi poliţişt,i au răscolit vineri de la primele ore ale dimineţii pădurea de la Dobrovăţ. Departe de a înţelege drama celor mari, Constantin Luca (15 ani) a ascultat răbdător sfaturilor ofiţerilor de la Serviciul de Investigări Criminale (SIC) Iaşi. „Am venit şi eu să caut că m-a rugat un domn pădurar", povesteşte Constantin Luca. „Eu mai lucrez la el, şi ieri (joi - n.r.) m-a întrebat dacă nu vreau să particip şi eu la căutări. Nu ştiu dacă îmi dă vreun ban pentru asta că nu l-am întrebat. Ştiu că trebuie să-l căutăm pe cel care a dispărut dar nu ştiu cum îl cheamă, şi să ne uităm după un ATV", a mai spus tânărul. Nu-i este frică că se va rătăci. În ochii lui de adolescent, mega-operaţiunea  de salvare seamănă cu un joc de-a v-aţi ascunselea.

Până spre amiază, membrii echipei de căutări au reuşit să parcurgă aproximativ 13 kilometri de pădure. Din nefericire, fără să-l găsească pe administratorul hotelului Continental.

Imagini de la căutrile de aszăzi din pădurea Dobrovăţ

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite