Botoşani: Drumul spre moarte al Denisei a fost reconstituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Drumul spre moarte al Denisei a fost reconstituit
Botoşani: Drumul spre moarte al Denisei a fost reconstituit

Poliţiştii şi procurorii din Botoşani încearcă să afle cum a ajuns Denisa Suru, fetiţa de doi ani din Cordăreni, la râpa în care a fost găsită moartă. Surse din rândul anchetatorilor

Poliţiştii şi procurorii din Botoşani încearcă să afle cum a ajuns Denisa Suru, fetiţa de doi ani din Cordăreni, la râpa în care a fost găsită moartă. Surse din rândul anchetatorilor susţin că, ieri dimineaţă, criminaliştii au reconstituit drumul de la casa familiei Suru la râpa Lutăria, croind drumul peste dealuri. Astfel, criminaliştii au aflat că autorul crimei, ori complicele, au avut nevoie de 16 minute ca să scape de trupul fetiţei.Medicii legişti au mai făcut o descoperire importantă: o gaură sub bărbia fetiţei, făcută cel mai probabil de un obiect ascuţit. Ei nu exclud acum ca mama sa, care desfăca porumb cu un cui în ziua dispariţiei, să i-l fi înfipt în gât.


Un alt suspect este chiar bunicul fetiţei, persoana care s-a arătat cea mai afectată de dispariţia ei. În dimineaţa dispariţiei fetiţei, Gheorghe Suru  le-a spus rudelor că pleacă acasă să adape animalele şi s-a întors după jumătate de oră.  Bătrânul jură că nu i-ar fi făcut vreun rău nepoţelei sale. „O iubeam ca pe ochii din cap. Nu i-aş fi făcut vreun rău. Era îngerul meu“, a spus Gheorghe Suru.


Denisa a fost îngropată


Micuţa Denisa a fost îngropată ieri în cimitirul din Cordăreni, din mila satului. Oamenii au pus mână de la mână şi i-au asigurat copilei o înmormântare creştinească. Zecile de oameni care au căutat-o săptămâni la rândul pe fetiţă au condus-o pe ultimul drum. „Am sperat cu toţii până în ultima clipă că Dumnezeu va face un miracol şi o găsim vie. Ne plânge inima tutor  pentru acest copil“, a spus Nicoleta Dascălu, localnic.


La ieşirea de pe poarta bisericii, bunicul fetiţei şi-a ieşit parcă din minţi, după ce şi-a îngropat zilele trecute şi fiica. Urlând de durere, bătrânul a încercat să împiedice convoiul funerar să intre în cimitir. „Nu mi-o duceţi la groapă. Îngerul meu, hai acasă“, urla disperat Gheorghe Suru. Bătrânul s-a liniştit însă după ce sicriul micuţ a fost coborât în groapă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite