Iaşi: Demolarea căminului de bătrâni din Podu Roş intră în linie dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Demolarea căminului de bătrâni din Podu Roş intră în linie dreaptă
Iaşi: Demolarea căminului de bătrâni din Podu Roş intră în linie dreaptă

Planul Urbanistic Zonal care prevede demolarea căminului de bătrâni „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ a fost afişat astăzi pe site-ul Primăriei. În baza acestui document, acolo se va aviza construirea unui imobil cu parcare subterană, spaţii comerciale şi spaţii rezidenţiale.

Citeşte şi:

Palas-ul, din nou la avizat

„Dacă se dărâmă, eu îmi iau viaţa!”

Proiectul Palas, din nou pe masa edililor


Palas ne îngroapă în praf încă în doi ani



Căminul de bătrâni va fi demolat însă abia după ce firma care a solictat avizul va construi un altul. Clădirea în care locuiesc bătrâni singuri şi terenul aferent au fost pierdute în instanţă anul trecut. În următorii patru ani, căminul trebuie mutat într-o altă zonă.

Demersuri pentru construirea unui alt imobil în locul căminului au fost deja demarate de o societate comercială şi, cu toate acestea, autorităţile locale nu au pregătit niciun proiect pentru ca bătrânii să fie îngrijiţi corespunzător într-un alt spaţiu.

Societatea One Line Concept & Consulting SRL a primit deja avizul Ministerului Culturii pentru un proiect care vizează „construire imobil cu parcare subterană, spaţii comerciale şi spaţii rezidenţiale prin demolare cămin de bătrâni" în acea zonă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite