Delegaţie la expoziţie comercială în Asia: şase oficiali ai Consiliului Judeţean Iaşi însoţesc trei firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi

În perioada 4-8 septembrie, Iaşiul va fi reprezentat la un târg în provincia chineză Jilin de şefi ai judeţului, dar şi de mediul de afaceri.

Din delegaţia ieşeană care se va prezenta la cea de-a VIII-a ediţie a Expoziţiei Comerciale şi de Investiţii Asia de Nord-Est vor face parte şeful CJ, Cristian Adomniţei, vicepreşedintele Victorel Lupu, consilierii judeţeni Radu Ursanu şi Alin Aivănoaiei şi doi angajaţi ai instituţiei de la Direcţia de Proiecte şi Dezvoltare Durabilă şi Compatimentul Relaţii Internaţionale.

Consiliera lui Cristian Adomniţei, noul director pe proiecte europene la judeţ

Totodată, trei firme ieşene şi-au anunţat participarea, respectiv Antibiotice, Casa de Vinuri Cotnari şi RomSoft. În cadrul expoziţiei, Iaşiul va beneficia de un stand de 18 metri pătraţi.

O nouă organigramă la Consiliul Judeţean Iaşi cu mai mulţi directori şi zeci posturi vacante

„Este o ocazie unică pentru Iaşi deoaerce, pe lângă întărirea relaţiilor cu Provincia Jilin, avem ocazia să ne prezentăm judeţul peste hotare. La ediţia de anul trecut a Expoziţiei au fost peste 2.200 de standuri şi peste 50.000 de vizitatori. Evenimentul din China facilitează accesul expozanţilor inclusiv pe piaţa Asiei de Sud-Est (Japonia, Rusia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Mongolia şi China)“, a precizat Marius Pârciu, purtătorul de cuvânt al CJ.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite