Dealurile Moldovei, celebre în toată lumea. Fotografia unui sucevean a fost publicată în National Geographic FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie personală a lui Gabriel Marian (32 de ani), ce surprinde un apus de sfârşit de primăvară în satul sucevean Moara Carp, a fost publicată în ediţia internaţională din martie-aprilie a National Geographic Traveler Magazine sub titlul „A Walk in the Clouds".

Gabriel Marian (32 de ani), realizator de programe la un post de radio regional din Suceava şi fotograf freelancer, a avut zilele trecute una din cele mai mari surprize din viaţa lui: o fotografie realizată la sfârşitul lunii mai 2011 în satul Moara Carp, care reprezintă un apus, a fost selectată pentru a fi publicată în ediţia din martie-aprilie a versiunii internaţionale a National Geographic Traveler Magazine.

Suceveanul mărturiseşte că deşi pasiunea lui pentru fotografie a început la vârste mici, primul aparat profesionist l-a achiziţionat în urmă cu trei ani.  

Fotograful Gabriel Marian

Gabriel Marian îşi aminteşte cu exactitate momentul în care a realizat fotografia publicată de prestigioasa revistă.

„Era anul trecut, la sfârşitul lunii mai. Eram împreună cu un prieten când am decis să pozăm amândoi apusul. I-am mai făcut eu ajustările de contrast, de culoare, dar nimic agresiv. Am încărcat poza la secţiunea dedicată pasionaţilor din toată lumea şi apoi am avut plăcerea să aflu că va fi publicată în ediţia de martie-aprilie. Acesta este cel mai mare premiu pe care-l puteam primi pentru o fotografie", spune Gabriel Marian.

Iarna prin ochi de copil. Imaginea care a înconjurat România pe Facebook

Bucuria fotografului de a-şi vedea numele în această publicaţie este nemărginită.

„În aceste momente simt o bucurie cumulată: o dată pentru că am avut parte de încă o împlinire personală şi apoi pentru că am reuşit să aduc zona în care locuiesc în atentia întregii lumi", spune Gabriel Marian.

Imagini cu Iaşiul de altădată postate pe Facebook. Vezi cum arăta Capitala Moldovei FOTOGALERIE

Poza în care este reprezentat satul de oameni gospodari situat la câţiva kilometri de Suceava va putea fi admirată de români doar în varianta PDF, descărcată contra cost de la secţiunea dedicată a site-ului oficial.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite