Dat dispărut de familie de trei zile, găsit mort de tată după ce a fost bătut cu brutalitate UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani din Şipote a fost găsit sâmbătă dimineaţă fără suflare pe marginea unei gârle din sat. Băiatul era dispărut de joi de acasă.

Ora 18.50 Numele tânărului ucis în bătaie este Andrei Roman. Se pare că în seara în care a luat bătaie şi-a sunat tatăl şi i-a zis să vină şi să-l ia, dar odată ajuns acolo bărbatul nu şi-a mai găsit fiul.

Ora 17.35 Tragedie într-o familie dintr-o localitate ieşeană! Un tânăr de 20 de ani dispărut de acasă de joi a fost căutat fără încetare de părinţi. În această dimineaţă însă tatăl i-a găsit papucii, după care a dat şi peste trupul neînsufleţit pe marginea unei gârle din sat.

Din primele informaţii se pare că băiatul a fost bătut cu brutalitate de mai multe persoane, care nu au fost încă identificate. Rudele băiatului sunt de părere că conflictul a pornit de la o fată din sat.

IAŞI Tânăr de 14 ani, ucis cu toporul de bărbatul care îl abuzase sexual UPDATE

Iaşi: UPDATE Şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de bolovan în cap

„Colegii mei s-au deplasat la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă este vorba despre o crimă şi cum s-a produs aceasta", spune procurorul Carmina Pascal, şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite