DEZASTRU Topul liceelor din Iaşi cu cele mai mici medii de admitere. La 11 instituţii din oraş s-a intrat cu note sub 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima medie de admitere la liceu în judeţ este 3,55 şi s-a înregistrat la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice a Grupului Şcolar Dumeşti. În municipiu, cea mai mică medie de admitere este 3,64 la industrie textilă şi pielărie a Grupului Şcolar „Ion Holban" Iaşi.

Note ruşinoase la admitere în liceele din Iaşi. La 11 instituţii de învăţământ liceal elevii au intrat şi cu medii sub 5.

Top licee din Iaşi unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Un elev ieşean cu nota 9 a ratat locul la liceu

Iaşi: Poveştile din spatele notelor de 10 de la Evaluarea Naţională. Vezi ce spun elevii-geniali despre subiectele de examen

Este vorba despre Grupurile Şcolare Tehnic de Transporturi Căi Ferate, „Dumitru Mangeron", „Constantin Brâncuşi", „Anghel Saligny", „Ştefan Procopiu", „Nicolina", „Ion Holban" şi Colegiile Tehnice „Mihail Sturdza", „Dimitrie Leonida", de Electronică şi Telecomunicaţii şi „I. C. Ştefănescu".

Ultima medie de admitere, 3,55, s-a înregistrat la Grupului Şcolar Dumeşti, urmat de cel din Şcheia cu 3,58 şi Ţibana cu 3,62.

În municipiu, cea mai mică notă, 3,64, s-a întregistrat la Grupul Şcolar „Ion Holban" Iaşi, urmat de Colegiul Tehnic „I.C. Ştefănescu" cu 3,74, Grupul Şcolar „Dumitru Mangeron" cu 3,79 şi Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida" cu 4,06.

Vezi AICI specializările ordonate după ultima medie din judeţul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite