Iaşi: Compania de teatru D’AYA vine în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii se pot bucura astăzi de ultima zi a Festivalului Teiului, care se va deschide, de la ora 17.00, cu parada fanfarei de la Chetriş. În această seară, două trupe din Bucureşti îşi vor

Ieşenii se pot bucura astăzi de ultima zi a Festivalului Teiului, care se va deschide, de la ora 17.00, cu parada fanfarei de la Chetriş. În această seară, două trupe din Bucureşti îşi vor prezenta spectacolele de teatru în Copou. Astfel, de la ora 18.00, este programată piesa de teatru de păpuşi „Pupăza din tei” a Companiei de teatru şi tineret Muschetarii, din Bucureşti.

Totodată, ieşenii vor avea ocazia, de la ora 20.30, să vadă spectacolul Companiei de teatru D’AYA „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion. În cadrul acestei piese, pe scena din parcul Copou sunt aşteptaţi să urce Corina Moise, George Corodeanu şi Manuela Hărăbor.

De la 18.45, în foişorul din Parcul Copou va cânta timp de jumătate de oră fanfara de la Chetriş, iar de la 19.15 este anunţat un Concert Junior Jazz Band. „«Societe Noir» va avea două spectacole în ultima zi a festivalului: în jurul orei 20.00 vor susţine un spectacol de jonglerii, iar de la 21.40 este programat un program în care va fi pus în scenă un poem al lui Mihai Eminescu”, a afirmat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

În cadrul festivalului, ieşenii se mai pot bucura de o plimbare cu trăsura, cu tramvaiul de epocă sau pot face fotografii cu statuile umane prezente pe Bulevardul Carol I. Bugetul întregului Festival care a durat patru zile a fost estimat la 100.000 de lei.

Premieră la Teatrul Naţional

În această seară, ieşenii care nu ajung în Dealul Copoului, pot merge de la 18.00 la piesa „Oameni de nimic” de A. P. Cehov care se va juca la Sala Studio „Teofil Vâlcu”. În rolul principal apare ieşeanul Petru Ciubotariu. Un bilet costă 11 lei, iar studenţii şi elevii beneficiază de reducere de 50%. Piesa de teatru se va mai juca în următoarele săptămâni pe 19 şi 26 iunie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite