Cuţitarul care şi-a nenorocit concubina într-un fast- food din Iaşi a fost arestat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica

Belmondo Cobzaru (39 de ani), bărbatul care şi-a nenorocit concubina într-un fast-food din Iaşi, a fost adus pe 23 aprilie, la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Ora 16.23 "A recunoscut săvârşirea faptei şi o regretă. În opinia apărării există anumite circumstanţe pe care le-am şi invocat. Este vorba despre o serie de chestiuni privind apartenenţa copilului şi nu au reuşit să se înţeleagă", a precizat Dumitru Popa, avocatul lui Belmondo Cobzaru.

 Belmondo Cobzaru a susţinut în faţa instanţei că s-a certat cu concubina lui pentru că aceasta ar fi refuzat să-i dea o adeverinţă. Bărbatul i-a spus judecătorului că a  lovit-o întâi pe Marcela R.cu genunchiul în zona pieptului, iar apoi cu pila de la o unghieră în zona gâtului.

Ora 15.43  Belmondo Cobzaru a fost arestat de Tribunalul Iaşi pentru 29 de zile. Bărbatul poate declara recurs.

Ora 15.30 Starea Marcelei Raţă, concubina lui Belmondo Cobzaru, s-a îmbunătăţit, însă femeia mai are nevoie de îngrijiri medicale.

„Pacienta este stabilă, a început să se mobilizeze şi a fost transferată de la Terapie Intensivă într-un salon normal. Cei de la Buco-Maxilo-Faciale au văzut-o şi au ajuns la concluzia că nu are nevoie de operaţie. Va sta în spital până la sfârşitul acestei săptămâni“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Ora 14.00 Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina dă declaraţii în faţa instanţei. În jurul orei 14.30, magistraţii vor decide dacă Belmondo Cobzaru va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Ora 12.30 Belmondo Cobzaru a fost adus la instanţă. "Şi-a recunoscut vina. A spus că a înjunghiat-o cu o unghieră. Nu a motivat de ce a fugit, ci a spus doar că avea de rezolvat o problemă", a spus avocatul Monica Olteanu.

Ora 9.20 Judecătorii vor decide luni dacă  îl vor aresta pentru 29 de zile pe Belmondo Cobzaru. Bărbatul şi-a înjunghiat şi bătut concubina, vineri, 20 aprilie, într-un fast-food în care femeia era angajată. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar Marcela R. a fost dusă la spital şi operată, iar medicii susţin că va mai sta încă o săptămână internată.Citiţi aici cum s-a petrecut agresiunea din fast-food-ul din Iaşi!

Cuţitarul care şi-a nenorocit concubina într-un fast-food din Iaşi a fost prins la Botoşani UPDATE

Belmondo Cobzaru a fost căutat mai bine de 40 de ore de politişti, după ce a înjunghiat-o şi a lovit-o cu cruzime pe femeia cu care are doi copii şi a fost prins în localitatea botoşăneană Coşula.

Cuţitarul de la fast- food, client vechi al oamenilor legii. A fost despăgubit de CEDO pentru o bătaie încasată de la poliţişti

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite