Curse noi pe aeroportul din Iaşi în preajma Sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerii se feresc de gropile pline de apă
Pasagerii se feresc de gropile pline de apă

Numărul mare de ieşeni care doresc să ajungă în Moldova de Sărbători a determinat companiile aeriene să suplimenteze în această perioadă anumite curse.

Compania aeriana Carpatair a introdus o nouă aeronavă pe ruta Timişoara-Iaşi din cauza numărului mare de pasageri.

Astfel, la Iaşi ajung în acelaşi timp de la Timişoara două avioane, de 70 şi respectiv 100 de locuri, care aterizează pe pista din capitala Moldovei la interval de câteva minute.

Administraţia à la Iaşi: Pista aeroportului, cârpită cu 2 milioane de euro

După aterizare, noua aeronavă face cursa Iaşi-Roma, reintrodusă cu ocazia Sărbătorilor de Iaşi. Noua cursă decolează la ora 20.00 şi ajunge înapoi la Iaşi următoarea zi la ora 1.00.

Până pe 8 ianuarie, cursa Iaşi-Roma va opera în fiecare marţi şi vineri, cu plecare de la ora 19.45 şi duminică, de la ora 16.05. Din capitala Italiei,  Carpatair se va întoarce la Iaşi de la ora 21.45 pentru marţi şi vineri şi la 18.25, duminica.

"De la Timişoara vin acum două avioane odată, care aterizează la interval de câteva minute. Avionul de 70 de locuri rămâne peste noapte la Iaşi pentru următoarea cursă, de dimineaţă, timp în care cel de 100 de locuri face Iaşi-Roma. De la Roma, se întoarce plin", a spus Gheorghe Corjăuţanu, directorul Aeroportului.

Şi compania Austrian Airlines, care operează pe traseul Iaşi-Viena, şi-a suplimentat în această perioadă numărul de locuri, de la 75 de pasageri la 100 de pasageri.

Aceste modificări au fost introduse înainte de Crăciun şi vor fi valabile şi în prima săptămână de după Revelion.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite