Cupa Liceelor pune ieşenii în mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de liceu trebuie să treacă astăzi noi probe sportive în cadrul etapei zonale a Cupei Liceelor, ediţia 2009-2010. Judeţul Iaşi este reprezentat de adolescenţii de la Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Naţional şi Colegiul Tehnic „Gh.Asachi“.

Fetele de la gimnastică ritmică sunt în a doua zi, cea decisivă, de confruntări la Sala „Anghel Saligny“. Începând de la ora 10.00, la Sala Polivalentă, micii judoka şi-au disputat premiul la etapa judeţeană a Campionatului Naţional, în timp ce Stadionul „Emil Alexandrescu“ a găzduit cei mai tineri şi mai rapizi alergători.


Salubrizare în „Botanică“


Baschetbaliştii din Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui au avut meciuri încă de dimineaţă, de la 8.30. „Iaşiul găzduieşte jumătate din etapa zonală a Cupei Liceelor şi etapa finală la fotbal feminin. Acest lucru dovedeşte ca Iaşiul reprezintă un centru zonal important pe harta sportivă a României“, a spus Ciprian Paraschiv, directorul coordonator al Direcţiei Judeţene de Sport Iaşi.


Tot astăzi, ieşenii cu vârste cuprinse între 8 şi 60 de ani au putut participa la Sanoparc, activitate care se desfăşoară anual şi care presupune salubrizarea unei anumite zone din oraş. De această dată, „norocul“ a fost de partea Grădinii Botanice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite