Cum se mai fentează o reclamaţie de malpraxis. Tribunalul i-a respins unei femei plângerea din cauza unui timbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţiile chirurgicale au fost reclamate de malpraxis
Intervenţiile chirurgicale au fost reclamate de malpraxis

Acţiunea Tatianei Poschin, o femeie din Caraş Severin care susţine că a rămas paralizată parţial după o operaţie de hernie de disc la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, şi care i-a dat în judecată medicii care au realizat intervenţia, a fost respinsă pe motiv că este netimbrată.

Tatiana Poschin din Caraş Severin, fostă pacientă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a încercat în zadar să-i facă pe medicii care au operat-o de hernie de disc să plătească pentru că au paralizat-o parţial.

Acţiuna prin care îi dădea în judecată pe doctori a fost respinsă de Tribunalul Iaşi pe motiv că este netimbrată.

Malpraxis la „Neuro“ Iaşi. A rămas paralizată după o operaţie


Tatiana Poschin a fost operată de hernie de disc de medicii ieşeni pe 13 octombrie 2011, după ce s-a plâns de dureri în zona cervicală. Acum cere daune morale de 600.000 de lei şi materiale de 200.000 de lei de la doctorii Dana Turliuc, Cezar Popescu şi Traian Zburlea, precum şi de la Spitalul de Neurochirurgie.

Femeia susţine că starea ei s-a înrăutăţit vizibil în urma operaţiei, durerile de spate devenind insuportabile şi într-un final a paralizat pe partea dreaptă.

Mai mult, anul acesta, femeia a apelat la medicii italieni din Padova, iar examenul RMN a indicat prezenţa unei „găuri negre" şi a unei bucăţi de fier poziţionate greşit. Femeia se deplasează acum cu greutate, a renunţat la serviciu şi susţine că, după operaţie, viaţa ei a devenit un coşmar.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite