Culmea inaugurării electorale la Iaşi: recepţie la un terminal gol la Aeroportul închis pentru reparaţii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu trei zile înainte de alegerile locale, actualul şef al Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, s-a grăbit să recepţioneze lucrările la noul terminal Schengen al Aeroportului Iaşi. Traficul la aerogară este închis până pe 14 iunie pentru lucrări la pista de rulare.

Deşi din spaţiul de lângă vechea aerogară lipseau dotările necesare, preşedintele CJ a ţinut să inaugureze clădirea nefuncţională. "Acum s-au terminat lucrările la clădire. Totul va fi gata până pe 14 iunie", au spus oficialii CJ prezenţi la recepţia lucrărilor.

image

Singura dotare existentă era banda pentru bagaje, pe care Simirad a verificat-o în prezenţa jurnaliştilor. Lucrările la noul terminal au costat 8 milioane de lei şi au început din septembrie 2011.Cj mai trebuie să cumpere scaunele şi aparatele de control.

Scaune de 250 de euro şi asigurare împotriva teroriştilor la Aeroportul din Iaşi

Nicio zi fără inaugurări electorale şi slujbe de sfinţire pentru "ctitorul" Nichita. Azi a venit rândul pensionarilor FOTO

Mai mult, Aeroportul Iaşi este în această perioadă închis din cauza lucrărilor la pista existentă. Până pe 14 iunie, cursele cu destinaţia Iaşi sunt direcţionate la Suceava.

Investiţie „greenfield“ la Iaşi. Se cultivă nutreţ pe terenul unui proiect de 200 de milioane de euro

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite