Culmea ghinionului: şi-a recuperat permisul suspendat apoi a făcut accident (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul ghinionist a fsuflat în aparatul alcooltest
Şoferul ghinionist a fsuflat în aparatul alcooltest

Un tânăr a lovit cu maşina o femeie în apropiere de Universitatea Petre Andrei. Un echipaj SMURD i-a acordat victimei primul ajutor. Femeia a suferit răni uşoare, fiind ulterior transportată la spital.

Andrei Dascălu poate să spună pe bună dreptate că este unul dintre cei mai ghinionişti şoferi din Iaşi. După opt luni în care permisul i-a fost suspendat, astăzi dimineaţă, ieşeanul s-a dus la Poliţia Rutieră să-şi recupereze actul.

La câteva minute însă după ce a plecat de la Poliţia Rutieră, tânărul a avut ghinion. La o intersecţie de lângă Universitatea Petre Andrei, a lovit cu maşina o femeie. Din primele cercetări se pare că ieşeanca ar fi încercat să traverseze prin loc nepermis.

image

Pentru că în urma impactului femeia a căzut lângă trecerea de pietoni, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi, cel mai probabil, cu permisul suspendat, din nou.

Tamponare în lanţ pe Bulevardul „Ştefan cel Mare“

Câteva ore mai târziu, pe Bulevardul „Ştefan cel Mare“, patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare în lanţ, cel mai probabil provocată de neatenţia şoferilor şi nerespectarea distanţei regulamentare faţă de maşina din faţă.

image
Patru maşini tamponate pe Bulevardul „Ştefan cel Mare“
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite