Culmea fidelităţii: împreună la bine şi la amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunile vor continua şi astăzi
Acţiunile vor continua şi astăzi

Un cuplu biruit de febra sărbătorilor oraşului este mai sărac cu câteva sute de lei după ce s-a întâlnit marţi noapte cu un echipaj de jandarmi. Ghinion a avut şi un tânăr în vârstă de 20 de ani care a ales marţi seară să fie vulgar, chiar sub ochii oamenilor legii.

Petrecăreţii  au plătit şi marţi noapte pentru excesele de la Sărbătorile Iaşilor. Jandarmii ieşeni au dat  30 sancţiuni, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei. În jurul orei 03.00 dimineaţă, un bărbat şi soţia acestuia, aflaţi în stare de ebrietate şi puşi pe scandal, au dat nas în nas cu jandarmii care patrulau pe bulevardul Socola. Mai mult, cei doi îşi alimentau buna dispoziţie cu vinul dintr-un pet de 5 litri. Cei doi s-au ales cu amenzi de câte 300 de lei şi au fost sfătuiţi de jandarmi să meargă acasă.

O oră mai târziu, doi bărbaţi s-au luat la bătaie în zona Gării, după ce, iniţial se spurcaseră ca la uşa cortului. Oamenii legii au reuşit să-i despartă pe bătăuşi şi i-au amendat cu câte 400 de lei.

Nevoia de a se da în spectacol a fost plătită destul de scump şi de un tânăr în vârstă de 20 de ani care a reuşit să-i lase cu gura căscată pe trecătorii de pe strada Palat după ce şi-a lăsat pantalonii să-i alunece pe glezne. Teribilstul a trebuit însă să revină ţa ţinuta de toamnă-iarnă după ce jandarmii l-au sancţionat cu 200 de lei.

Citeşte şi: Zeci de petrecăreţi s-au dat în stambă la Sărbătorile Iaşilor şi au plătit pentru asta

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite