Iaşi: Isterie la benzinării înainte de apocalipsa taxelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu câteva ore înainte ca TVA-ul să fie majorat cu 5 procente, ieşenii au luat cu asalt magazinele şi benzinăriile. La mai toate benzinăriile din oraş au fost miercuri seară cozi interminabile. Asta nu din cauză că oamenii doreau să plece la drum lung, ci pentru că vroiau să îşi facă un ultim plin înainte de majorarea TVA.

E ceva de groază. Nu am mai văzut aşa aglomeraţie la pompa de benzină. Lumea e cu adevărat disperată", a spus Marian Susanu, taximetrist.

Citeşte şi:

Doctor: „Plec din ţară ca să nu mor de foame"

Până la ora 2.00 oamenii au stat la cozi interminabile pentru a-şi achiziona combustibil mai ieftin. De la ora 3.00 benzinăriile au vândut benzină şi motorină mai scump.

Aceeaşi situaţie a fost şi la supermarketurile din Iaşi. La ora 20.00 rafturile de la raioanele cu preparate din carne erau aproape goale. Coadă era însă şi la „fructe şi legume", unde ieşenii nu prea aveau de unde alege. „Cred că le-au luat de pe raft pentru a le vinde mâine mai scump", a spus Vasile Manole, un pensionar.

image

La un alt supermarket din Iaşi oamenii plecau cu coşurile pline de electrocasnice sau de ulei şi zahăr. „Nici măcar la reduceri nu cred că a fost vânzarea asta la electrocasnice", este de părere Paul Ionescu, student.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite