Cristian Adomniţei, ales şef al Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a anunţat demisia din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi

Preşedintele judeţului Iaşi a anunţat marţi că, din 27 iunie, va renunţa la funcţia din Camera Deputaţilor, în care fusese ales în urmă cu patru ani.

Cristian Adomniţei, ales după scrutinul din 10 iunie preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, a anunţat marţi, 26 iunie, că demisionează din Parlamentul României. Acesta era obligat de lege ca în termen de 30 de zile de la învestirea în noua funcţie să renunţe la unul din cele două fotolii.

Fast la instalarea noului Consiliu Judeţean Iaşi condus de Cristian Adomniţei. Şedinţă într-o sală de 140 de locuri FOTO

Adomniţei a precizat în plenul Camerei Deputaţilor că din 27 iunie va demisiona din forul legislativ în care a activat în ultimii 8 ani. Mai mult, în perioada aprilie 2007- octombrie 2008, Adomniţei a fost ministru al Educaţiei şi Cercetării.

Promisiunile noului preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi. Cap de listă, veşnicul Aeroport FOTO

Potrivit declaraţiei sale de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor, noul şef al CJ deţine un teren agricol de peste 2.000 de metri pătraţi în extravilan Iaşi, un apartament de aproape 100 de metri pătraţi, două autoturisme, Honda şi  Land Rover, dar şi bijuterii de 19.000 de euro.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Familia lui Cristian Adomniţei deţine nouă conturi şi depozite bancare deschise din 2005 până în 2010, iar anul trecut a făcut un credit de 10.500 de lei scadent în 2014. De la Camera Deputaţilor a câştigat în ultimul an fiscal peste 51.000 de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite