Criminalul din Dancu a fost condamnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Bolohan (26 de ani) acuzat de procurori de omor deosebit de grav ar putea sta după gratii mai bine de două decenii.  

La începutul lunii februarie, Ciprian Bolohan a fost prins în flagrant de oamenii legii în momentul în care şi-a lovit de mai multe ori iubita cu o piatră în cap până ce aceasta a decedat. Motivul oribilei crime ar fi fost gelozia. Ionela Florea l-ar fi părăsit şi i-ar fi spus că va pleca la muncă în Italia.

Pe 3 februarie, Ciprian Bolohan a luat-o pe fată de la casa sa din cartierul Dancu, şi a dus-o cu maşina la câteva sute de metri depărtare.

Tinerii au început să se certe, iar Ionela a dat să iasă din maşina băiatului. Anchetatorii spun că în acel moment, Ciprian Bolohan a ieşit şi el după fată şi a forţat-o să intre înapoi în autoturism, după care a închis portiera. Imediat după aceea a urcat şi el şi a început să o lovească peste faţă cu o piatră până i-a sfărmat craniul.

Tribunalul Iaşi l-a condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi l-a obligat să plătească rudelor fetei 65.000 de lei cu titlu de daune.

„Având în vedere încadrarea juridică şi poziţia lui de recunoaştere a faptei, pedeapsa primită se încadrează în limitele prevăzute de lege. Mă voi sfătui cu clientul meu şi vom vedea dacă va dori să facă apel", a declarat Christy Mârşanu, avocatul tânărului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite