Iaşi: Criminalul din Răducăneni, pregătit de reconstituire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Criminalul din Răducăneni, pregătit de reconstituire
Iaşi: Criminalul din Răducăneni, pregătit de reconstituire

Peste puţin timp, Ionel Augustin, bărbatul de 27 de ani care a recunoscut ieri seară că l-a ciopârţit pe Ionuţ Bălteanu, de 22 de ani, va fi adus de anchetatori la locul faptei.

După o noapte de audieri, Ionel Augustin le va povesti şi arăta procurorilor pas cu pas ce a făcut luni seara după ce a băut împreună cu victima Ionuţ Bălteanu. Învinuit pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, Ionel Augustin a mărturisit că şi-a înjunghiat de mai multe ori consăteanul după ce acesta din urmă i-ar fi tras o palmă.

"Am băut împreună. El mi-a tras o palmă şi atunic l-am lovit cu cuţitul de mai multe ori", a povestit aseară târziu bărbatul.

Anchetatorii îl vor aduce din nou pe câmpul unde şi-a abandonat victima şi vor căuta arma crimei despre care Ionel Augustin spune că a aruncat-o la câteva sute de metri de locul unde se afla cadavrul lui Ionuţ Bălteanu.

"Cercetările continuă iar în zilele următoare urmează să definitivăm ancheta după care vom lua măsurile legale care se impun", a declarat aseară procurorul Valentin Iordan.

Ionel Augustin şi-a asumat doar uciderea lui Ionuţ Bălteanu, nu şi a bătrânei de 85 de ani, Maria Fisel, a cărui corp a fost găsit marţi la amiază de către fiul acesteia. Bătrâna era întinsă pe jos în casă şi avea capul aproape desprins de corp.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite