Craterele de pe străzile Iaşiului, peticite la repezeală pentru sezonul rece (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile din oraş sunt doar peticite
Străzile din oraş sunt doar peticite

Muncitorii firmei Euroconstruct, societate care se ocupă cu asfaltarea şi întreţinerea drumurilor naţionale de pe raza municipiului, au ieşit de dimineaţă să cârpească o porţiune din bulevardul Tudor Vladimirescu.

În loc să aducă îmbunătăţiri la carosabil pe toată lăţimea sa, muncitorii au ales gropile mai mari şi mai adânci, le-au adus la nivel şi au turnat o gură de asfalt pentru a ţine până la sfârşitul iernii. 

Aceştia au încurcat traficul din Tudor, şoferii fiind nevoiţi să circule pe o singură bandă.

Muncitorii astupă gropile cu asfalt

Pe bulevardul Tudor Vladimirescu strada este plină de cratere, iar şoferii îşi rup maşinile de fiecare dată când circulă pe banda întâi, de lângă trotuar. Plus că asfaltul de la contactul cu linia de tramvai este crăpat.

„Astăzi lucrăm până la Podul Tudor Vladimirescu, pe ambele sensuri de circulaţie. Frezăm gropile mai mari şi le asfaltăm, doar asta facem deocamdată“, a spus unul dintre muncitori.

Lucrarea de mântuială trebuie să ţină, conform autorităţilor, până la sfârşitul iernii, atunci când oricum strada va fi refăcută de la zero. 

Muncitorii se ocupă doar de peticirea străzilor din oraş

Drumurile naţionale care trec prin Iaşi, test pentru şoferi

Capcanele morţii pe drumurile judeţene

Şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri susţin că lucrările programate pentru acest an sunt în grafic. „Până la sfârşitul lunii noiembrie, vom face recepţia la lucrările pe Podul de Piatră-Gară, ieşirea din Iaşi spre Tomeşti şi la reparaţiile de pe pasajul Socola“, a spus Viorel Scutaru, directorul DRDP.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite