Crăciunul şi vacanţa elevilor trag pe dreapta mai multe autobuze. Află programul mijloacelor de transport în comun din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Iaşi se circulă în mijloacele de transport răblăgite
La Iaşi se circulă în mijloacele de transport răblăgite

Programul mijloacelor de transport public se modifică la Iaşi în perioada vacanţei de iarnă şi a sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

Şefii de la Regia Autonomă de Transport Public (RATP) anunţă că la orele de vârf se reduce numărul autobuzelor şi tramvaielor pe majoritatea traseelor. În schimb, pe unele trasee vor fi mai multe mijloace de transport.

Ieşenii se pot căsători şi în ultima zi din an. Vezi programul de Sărbători de la Starea Civilă

Vor fi mai multe tramvaie pe rutele 3,5,6 şi 11. În plus, RATP suplimentează numărul autobuzelor pe rutele 19 şi 43. În zilele de 25 şi 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, programul va fi similar celui de duminică. La stradă vor fi 36 de autobuze, 35 de tramvaie, 14 microbuze şi 32 de autobuze de la Unistil.

Vezi şi:

Program prelungit în marile magazine din Iaşi. Acestea sunt închise doar în prima zi de Crăciun

Pe data de 31 decembrie mijloacele de transport vor circula până la ora 21.30, iar în prima zi a a anului nou autobuzele şi tramvaiele vor ieşi la stradpă de la ora 12.30.        

Şefii RATP mai anunţă că în perioada Sărbătorilor programul tonetelor şi al dispeceratelor se modifică. Călătorii pot cere relaţii la numărul de telefon 0800.110.427, apel gratuit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite