„Coruri celebre din opere“ la Filarmonica din Iaşi. Află ce poţi face duminică în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul Operei Naţionale Iaşi
Spectacolul Operei Naţionale Iaşi

Ieşenii pot lua parte duminică seară la un spectacol al Operei Naţionale sau pot viziona premiera spectacolului de teatru „Check in" de Dumitru Crudu, în regia lui Radu Ghilaş.

Cei care vor să se bucure în ultima zi a weekend-ului de un spectacol pot alege între unul al Operei din Iaşi şi o premieră la Ateneul Tătăraşi.

Spectacolul „Coruri celebre din opere“, dirijor Cristian Sandu, este programat de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat „Moldova“. Intrarea costă 30 de lei, iar biletele pot fi cumpărate de la Agenţia de bilete a Operei până la ora 17.00.

Oferte turistice inedite pentru Sărbătorile Pascale în Moldova

Ieşenii care vor să meagă la teatru în această seară sunt aşteptaţi la premiera spectacolului „Check in“ în regia lui Radu Chilaş. Piesa se va juca de la ora 19.00 la Ateneul Tătăraşi. Din distribuţie fac parte Codrin Dănilă, Ionuţ Cornil, Daniel Chirilă. Claudia Chiras, Andreea Lucaci, Dragoş Călin. Spectacolul este realizat în parteneriat cu Centrul Cultural German. Cei care nu reuşesc să ajungă astăzi la teatru pot merge la reprezentaţia de vineri, 30 martie, de la ora 19.00.

De la ora 20.00, duminică, este programat în cafeneau Maideyi spectacolul „Novocento“, în regia Mariei Dinu. Cei care vor să-l urmărească pe actorul Marius Chivu trebuie să achite un bilet de 13 lei.

Gurmanzii pot lua parte duminică la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber. Competiţia va începe la ora 11.00 în Piaţa Unirii. La ora 19.30 este anunţată o Paradă a somelierilor, iar de la 20.00 un concert al trupei Alias. Vezi AICI ce au făcut sâmbătă maeştrii bucătari.

Ieşenii se pot bucura de o zi însorită şi pot alege să se plimbe în parcurile din oraş. Vezi AICI cum va fi vremea azi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla alte ştiri din oraş.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite