Iaşi: Regiunea pe scurt / Mama Denisei, fetiţa dispărută din Cordăreni, suspectată că şi-a vândut fata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Regiunea pe scurt / Mama Denisei, fetiţa dispărută din Cordăreni, suspectată că şi-a vândut fata
Iaşi: Regiunea pe scurt / Mama Denisei, fetiţa dispărută din Cordăreni, suspectată că şi-a vândut fata

Aflaţi care sunt cele mai importante subiecte analizate astăzi, în ediţiile regionale din Moldova ale ziarului „Adevărul de Seară”

Botoşani

Mama Denisei, fetiţa dispărută din Cordăreni, suspectată că şi-a vândut fata

Poliţiştii care cercetează cazul fetiţei care a dispărut în urmă cu şase zile, şi-au redus ipotezele de lucru la „răpire sau vânzarea copilului“. Anchetatorii spun că nu au găsit până acum nici cel mai mic indiciu că Denisa Suru a fost ucisă.

Alina Suru, mama copilei este principalul suspect. „Luăm în calcul varianta răpirii şi cea că mama şi-a vândut fata. Avem un cerc de suspecţi şi verificăm toate persoanele care au trecut prin Cordăreni în cursul zilei de vineri. Este un caz special în care familia nu ne ajută absolut deloc“, a precizat Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.  (Răzvan Sauciuc)

Bacău

Mister total în jurul norocosului milionar de la loto

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria Noroc rămâne, deocamdată, anonim, chiar şi după ce şi-a încasat banii. Nastasia Mocanu, şefa agenţiei loto din oraşul Comăneşti, acolo unde s-a jucat biletul câştigător, ne-a spus că a primit un telefon de la o femeie care s-a recomandat a fi din comuna Agăş şi care s-a interesat ce trebuie să facă pentru a ridica premiul.

Femeia, cel mai probabil soţia câştigătorului, a spus că nu doreşte să-i fie făcută publică identitatea. Potrivit comunicatului de site-ul Loteriei Române, câştigătorul este „un om echilibrat, simplu, cu o familie numeroasă”. (Codrin Pop)

Piatra Neamţ

Călătorii, lăsaţi pe jos la „Unic”

Staţia de autobuz din faţa magazinului a fost desfiinţată fără ştirea pietrenilor. Autorităţile locale au luat această decizie în urmă cu două zile, pentru a fluidiza traficul pe strada Petru Rareş.

Oamenii continuă să aştepte microbuzele care circulă spre cartierul Dărmăneşti, iar unii şoferii mai opresc în faţă la „Unic”. „Marţi am stat în ploaie şi-am tot aşteptat. Am avut noroc, pentru că în cele din urmă a oprit un microbuz”, a declarat Robert Botez, elev. (Andreea Amariei) 

Suceava

Sucevenii preferă să circule tot cu rable

Programul „Rabla” nu mai este la mare căutare în Suceava. Proprietarii de maşini vechi susţin că prima de casare este prea mică şi că nu-şi permit să acopere diferenţa pentru o maşină nouă. 

Unii continuă să circule cu rable, în timp ce alţii le-au abandonat în spatele blocurilor sau în parcările din oraş. „Nu vreau să mă bag în datorii şi să împrumut cele câteva mii de euro care-mi trebuie, iar prin leasing nu pot să iau deoarece nu sunt angajat cu carte de muncă”, spune Marius Şofron, proprietar. (Paula Scînteianu)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite