Iaşi: Copilul asasin este obligat să înveţe la un liceu din Târgu Frumos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodosian G., copilul de 13 ani din Iaşi care şi-a ucis mama cu ciocanul, nu va primi un profesor de sprijin aşa cum îşi dorea. Citeşte şi ce soluţie au dat procurorii în dosarul penal lui Teodosian G. : Iaşi: Teodosian, copilul criminal a scăpat de dosar penal Pedeapsa cu moartea pentru criminalul de 13 ani" (GALERIE FOTO ŞI VIDEO) (UPDATE) Minorul criminal şi-a ucis mama cu ciocanul (UPDATE) Criminalul de 13 ani es

Copilul asasin, internat la un centru pentru minori care nu răspund penal din Târgu Frumos, va trebui să-şi desăvârşească educaţia la unul din liceele din oraş. Inspectorii şcolari au refuzat să-i asigure lui Teodosian G. un profesor particular cu care să-şi continue studiile.

Înainte de comiterea crimei, Teodosian era elev în clasa a VII-a la Colegiul „Negruzzi“ din Iaşi. De teamă să iasă în lume, puştiul şi-a exprimat dorinţa de a studia, cel puţin pentru o perioadă de timp, în centrul pentru minori. Reprezentanţii Direcţiei de Protecţia a Copilului Iaşi au cerut inspectorilor şcolari să-i aprobe un profesor de sprijin dar fără succes.

„Inspectoratul şcolar a precizat că nu sunt posibilităţi pentru a i se acorda un profesor de sprijin. I-am scos foaia matricolă de la şcoală şi am mers cu ea la liceele din Târgu Frumos, pentru a-l înscrie. Aşteptăm acum un răspuns de la ei“, a declarat Marian Şerbescu, director adjunct la Direcţia de Protecţie a Copilului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite