UPDATE: Starea copilului electrocutat s-a îmbunătăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea copilului de nouă ani care a fost adus ieri seară la Spitalul „Sf. Maria" din Iaşi după ce s-a electrocutat este stabilă.

Ora 10.00 Medicii susţin că starea de sănătate a minorului electrocutat s-a îmbunătăţit, dar se tem pentru urmări. „Copilul are o stare generală bună, este cooperant şi va rămâne sub supravegherea medicilor. De multe ori însă, în cazul electrocuţiilor pacienţii au urmări. Copilul a fost găsit inconştient ceea ce nu este un semn deloc bun. cardiologia era bună, dar pot apărea pe parcurs modificări“, spune doctorul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria“.

Ora 23.00 Copilul în vârstă de nouă ani a fost adus la Spitalul „Sfânta Maria" de Ambulanţa SMURD. El a fost găsit pe câmp, cu semne vizibile de electrocuţie la nivelul mâinilor.

„Când a ajuns la noi, era conştient, dar confuz. Prezenta arsuri, mărci de intrare, la nivelul mâinii drepte. A fost internat la Secţia de Chirurgie ATI a spitalului", a declarat medicul de gardă Mihaela Fermeşanu de la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului.

Minorul din localitatea Vişani se află la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului de Copii, unde a primit îngrijiri medicale.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite