Copil de 6 ani internat la spital după ce a fost lovit de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţul a fost dus la unitatea medicală chiar de şoferul care l-a accidentat, pe un drum comunal, între localităţile Scobinţi şi Buhalniţa. Conducătorul auto, în vârstă de 64 de ani, a sunat apoi la Poliţie pentru a sesiza accidentul. Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Vasile G. (64 de ani) le-a spus oamenilor legii că în timp ce conducea pe drumul comunal Scobinţi-Buhalnişa a accidentat un minor, pe care apoi l-a transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, a rezultat că micuţul a încercat să traverseze în fugă, fără să se asigure. Şoferul a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ. „Poliţiştii au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a  precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Un alt minor, în vârstă de 7 ani, a ajuns la spital din cauza neatenţiei. Acesta mergea cu o bicicletă pe strada Ciurchi, iar când a făcut un viraj la stânga a intrat pe contrasens, fiind lovit de un autoturism condus regulamentar de Valentin N.(75 de ani), din Iaşi.

„Minorul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru alte investigaţii medicale. Conducătorul auto  a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii  de vătămare corporală din culpă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: Minor nesupravegheat, lovit de maşină

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite