Constructorul de la Palas a rămas fără muncitori. Caută urgent 100 de oameni la Bursa joburilor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La târgul de joburi organizat vineri la Iaşi s-au înscris zeci de firme cu diferite oferte. Printre cei care sunt dispuşi să angajaze în cel mai scurt timp muncitori se numără şi Build Corp.

Ora 14.33: Cea mai mare parte a joburilor oferite la Bursa locurilor de muncă de astăzi sunr în confecţii, industrie, construcţii, comerţ sau servicii.

La eveniment, pe lângă absolvenţii de studii superioare au venit şi tineri care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat de anul acesta. „Mi-am depus CV-ul pentru un post de agent de vânzări. Nu caut ceva anume, ce job găsesc, cu acesta rămân. Abia m-am mutat în Iaşi şi trebuie să plătesc chirie, aşa că îmi trebuie un salariu de minim 800 de lei. Mai mare poate să fie, dar mai mic nu. Nu am reuşit să iau Bacalaureatul anul acesta pentru că nu s-a vrut acest lucru", spune Anca Donici.

Slujbe pentru contabili, constructori, ingineri şi necalificaţi la Bursa joburilor

Ora 11.01: Firma care execută lucrările pe şantierul din centrul Iaşiului caută la bursa locurilor de muncă în jur de 100 de muncitori în construcţii. Societatea este dispusă să-i angajeze pe cei interesaţi chiar de la începutul săptămânii viitoare.

UPDATE Marşul umilinţei. Chinezii de la Palas au pornit dinspre Tomeşti spre şantier FOTO

EXCLUSIV VIDEO Violenţe între muncitorii chinezi de la Palas şi angajaţii unei firme de pază din Iaşi

În jur de 80 de ieşeni au aşteptat, în această dimineaţă, la uşa Teatrului Luceafărul, deschiderea bursei locurilor de muncă. La târg, firmele oferă în jur de 1.100 de locuri de muncă, dintre care 150 sunt pentru absolvenţii de studii superioare. Cei interesaţi pot afla ofertele angajatorilor până la 13.30.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite