Iaşi: Secretarul Consiliului Judeţean (CJ) Ion Serbina părăseşte fotoliul din Casa Pătrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce din 1992 a ocupat această funcţie de la conducerea judeţului, Serbina a anunţat astăzi că se retrage pentru a-şi pregăti dosarul de pensionare

Şeful CJ, Constantin Simirad, a anunţat astăzi printr-o dispoziţie că de săptămâna viitoare, secretarul instituţiei pe care o reprezintă îşi va înceta raporturile de serviciu. „Până la data de 26 iunie, domnul Ion Serbina va preda documentele de serviciu, pe bază de proces-verbal de predare-primire, înlocuitorului legal, doamna Maria Poraico, şef serviciu din cadrul Serviciului Juridic-Contencios”, a anunţat Simirad.

Serbina, care de 17 ani supervizează activitatea juridică a instituţiei a precizat că a luat această decizie din motive personale. “Am solicitat încetarea raporturilor de serviciu pentru a-mi întocmi dosarul de pensionare, activitatea mea încetând cu data de 26.06.2009. Consider că a venit timpul să lăsăm celor tineri şansa de a prelua această funcţie care, vă asigur, nu este deloc uşoară. Am lucrat cu colaboratori buni. Nu am fost perfect, dar sunt convins că nu am făcut niciodată vreun act de nedreptate.”, a afirmat Ion Serbina, secretarul CJ Iaşi.

Secretarul judeţului poate fi considerat un funcţionar de carieră. Serbina este în acelaşi fotoliu din Palatul Administrativ de 17 ani, el verificând deciziile a cinci preşedinţi de Consiliu Judeţean (CJ) în această perioadă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite