Iaşi: Firma Consiliului Judeţean Iaşi vrea să deszăpezească judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Firma Consiliului Judeţean Iaşi vrea să deszăpezească judeţul
Iaşi: Firma Consiliului Judeţean Iaşi vrea să deszăpezească judeţul

Serviciul Public de Administrare a Drumurilor Judeţene (SPADJ) din cadrul CJ Iaşi a organizat luni o cerere de oferte pentru intervenţii la drumurile judeţene la sfârşitul acestui an

În această dimineaţă, a fost depusă o singură ofertă pentru lucrările de deszăpezire pe cei peste 1000 de kilometri de drum judeţean. Documentaţia deschisă în cadrul selecţiei a fost cea a societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) deţinută de Consiliul Judeţean Iaşi, care a sigurat intervenţiile şi iarna trecută.

Valoarea estimată a lucrărilor pentru perioada 1 noiembrie- 31 decembrie 2009 a fost de 252.101 lei, fără TVA, iar oferta LDP a fost cu puţin mai mică ridicându-se la 251.992 lei, fără TVA. „Urmează ca oferta să fie analizată de comisia de licitaţie din punct de vedere tehnic şi să se pronunţe în termen legal cu privire la adjudecarea lucrărilor”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.

Aleşii judeţeni au luat în discuţie săptămâna trecută posibilitatea acordării fără licitaţia a lucrărilor de deszăpezire de la 1 ianuarie 2010 către LDP. Valoarea intervenţiilor pe drumurile judeţene în perioada de iarnă se ridică la peste 3 milioane de lei.

Citeşte şi:

Şefii CJ vor să încredinţeze lucrările de deszăpezire către LDP


Cum se pregătesc drumarii pentru iarnă

Drumurile judeţului ar putea ajunge fără licitaţie la LDP

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite