Cum se lucrează în Consiliul Judeţean Iaşi. Plângeri penale între demnitari, pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a făcut plângeri penale pentru „uzurpare de calităţi oficiale", „abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi contra intereselor publice" şi calomnie în formă continuată pe numele celor doi vicepreşedinţi, Constantin Simirad a anunţat astăzi că-l va chema în instanţă şi pe consilierul Cristian Stanciu pentru că i-ar fi furat actele oficiale din birou.

Iaşi: Simirad le impută vicilor 600.000 de lei pentru că i-au şifonat imaginea

Şeful judeţului susţine că Stanciu a înaintat vineri o adresă conducerii instituţiei prin care convoca plenul CJ la o şedinţă extraordinară pentru data de 25 septembrie pentru a discuta despre proiectul de modernizare a Aeroportului. La câteva ore, Stanciu ar fi revenit la biroul lui Simirad pentru a schimba data convocării şi să programeze şedinţa pentru 26 septembrie.

„După ce-am plecat din birou, a venit Stanciu şi a rugat-o pe secretară să-i dea înapoi hârtia cu convocarea şi să schimbe data pentru 26 septembrie. Au ajuns să ia acte de la mine din birou şi să le înlocuiască cu altele făcând presiune la angajaţi. Voi face plângere penală pentru subtilizarea actelor oficiale", a ameninţat Simirad.

În replică, Stanciu spune că a modificat data convocării în mod legal, înregistrând schimbarea la Registratura CJ. „Simirad face acuzaţii calomnioase şi mă voi adresa instanţelor judecătoreşti. Acesta este un scenariu dement. Eu am depus document la Registratură pentru rectificarea datei", susţine Stanciu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite