Consilieri scoşi la plimbare în judeţ. Şedinţa de plen din septembrie va avea loc la Hălăuceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezastru pe drumul Iaşi-Botoşani
Dezastru pe drumul Iaşi-Botoşani

Şefii CJ Iaşi au anunţat că şedinţa de plen din 26 septembrie va avea loc în judeţ. Pe lângă votul pe proiecte vor mai avea loc întâlniri cu primarii din zona Paşcani şi o alta legată de activitatea ARSACIS, asociaţia care gestionează proiectele de extindere a reţelei de apă şi canalizare în judeţ. 

"Am ales ca şedinţa din 26 septembrie să aibă loc la Hălăuceşti pentru că această localitate este un model de dezvoltare durabilă. Înainte de şedinţa de la ora 10.00 va avea loc o întâlnire cu 10 primari din zonă. În aceeaşi zi va avea loc o şedinţăa adunării generale a ARSACIS", a anunţat Marius Pârciu, purtătorul de cuvânt al CJ.

FOTO Dezastrul de pe drumul Iaşi-Botoşani, în imagini. Vezi cum arată tronsonul pe care trebuia să se circule ca pe europeană!

Totodată, cosilierii vor vizita şi drumul judeţean 208 Neamţ-Iaşi-Suceava, refăcut cu fonduri europene, singurrul proiect finalizat de CJ până în prezent. Drumul a fost reabilitat pe o distanţă de peste 41 de kilometri, valoarea proiectului fiind de 60 de milioane de lei. În proiectul iniţial nu au fost inclus un tronson de drum de 3 kilometri, iar această porţiune va fi de asemenea vizitată de consilierii judeţeni. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite