Iaşi: Consiliere de criză pentru patroni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Consiliere de criză pentru patroni
Iaşi: Consiliere de criză pentru patroni

Micii întreprinzători pot afla gratuit de unde au posibilitatea se se împrumute cu dobânzi mici, de la un consultant din Iaşi

Citeşte şi:

Patronii iau lecţii de comunicare şi negociere

Bani europeni pentru cursurile angajaţilor

De asemenea, doritorii pot solicita ajutorul unei organizaţii patronale când sunt controlaţi de instituţiile statului.

Micii întreprinzători care au nevoie de credite pentru a-şi dezvolta afacerile pot lua în calcul şi sfaturile unei firme de consultanţă, care se oferă să le caute cele mai mici dobânzi la bancă sau chiar să negocieze condiţii mai avantajoase pentru cei care vor să depună sume în conturi de economii. „Cei care vin la noi primesc consiliere gratuită atât în domeniul asigurărilor private, cât şi în ceea ce priveşte oferta pieţei bancare, cu toate produsele financiare pe care le implică. Sfaturile nu îi costă pe solicitanţi nimic pentru că noi încasăm comision de la bănci“, explică Roxana Chichirău, manager în cadrul AWD, companie din Germania, care a deschis de curând două birouri în Iaşi.

Cei care apelează la această soluţie sunt scutiţi practic de mai multe drumuri la bănci sau de câteva ore de căutări pe internet. „În anumite condiţii putem negocia dobânzile sau condiţiile de creditare dacă întreprinzătorul este dispus să achiziţioneze şi alte produse ale băncilor cu care doreşte să lucreze. În plus, după ce se hotărăşte că noi suntem cei care facem demersurile, clientul se duce la bancă doar să încheie contractul pentru fonduri“, adaugă Roxana Chichirău.

Sfaturi în timpul controalelor

Firmele private care vor să se asigure că în timpul controlului de la Fisc, Inspectoratul de Muncă sau orice altă instituţie de control, lucrurile vor decurge normal, pot cere asistenţă de la specialiştii organizaţiei Oficiul Patronal Judeţean (OPJ) Iaşi.
Consultanţa se acordă gratuit membrilor asociaţiei, care doresc să se asigure că fi nu vor amendaţi pe nedrept pentru că nu cunosc legislaţia“, afirmă Viorica Frunză, de la OPJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite