Condamnaţi după ce au sechestrat o adolescentă pentru a o convinge să facă sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Doi tineri din localitatea ieşeană Ciorteşti vor sta câte patru ani şi opt luni după gratii pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate. Constantin Rotariu (38 de ani) şi Tudor Parfene (18 ani) au fost acuzaţi că au sechestrat o elevă de 14 ani şi au încercat să întreţină cu ea relaţii sexuale.

Curtea de Apel Iaşi a decis, pe 20 septembrie, să respingă apelul celor doi tineri şi să menţină sentinţa dată de Tribunalul Iaşi. Astfel, Constantin Rotariu şi Tudor Parfene  vor sta câte patru ani şi opt luni după gratii pentru lipsire de libertate şi tentativă de viol. Cei doi tineri pot declara recurs.

Potrivit rechizitoriului, pe 21 spre 22 ianuarie eleva a mers împreună cu un prieten acasă la Rotariu. Fetei i s-ar fi spus că la locuinţa tânărului este o petrecere, iar prietenele sale au fost invitate.

Arestaţi pentru că au sechestrat o elevă de 14 ani

În schimb, când a ajuns acasă la Rotariu a văzut că erau doar băieţi. Fata a mers într-o cameră a locuinţei cu prietenul ei, dar după puţin timp Rotariu şi Parfene au spart uşa. Procurorii susţin că cei doi l-au dat afară din încăpere pe prietenul fetei şi i-au cerut acesteia să facă sex cu ei. Timp de aproape trei ore adolescenta a fost ameninţată şi lovită cu o vază în cap pentru a accepta un raport sexual.

De abia în jurul orei 05.00 unul dintre bărbaţii din casă i-a venit elevei în ajutor. Acesta s-a  bătut cu cei trei agresori pentru a o scăpa pe elevă. În luna februarie, Constantin Rotariu şi Tudor Parfene au fost arestaţi de judecători.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite