Condamnat la un deceniu de închisoare după ce a violat o elevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta spune că are şi acum coşmaruri cu agresorul
Adolescenta spune că are şi acum coşmaruri cu agresorul

Lucian Panţîru (25 de ani) a fost condamnat joi 22 decembrie de Tribunalul Iaşi la 10 ani de închisoare. Bărbatul a fost acuzat că a violat o elevă de 14 ani din Miroslava.

Judecătorii au dispus ca bărbatul să îi plătească şi 50.000 de lei daune morale victimei sale. Sentinţa însă nu este definitivă. Potrivit rechizitoriului, pe 27 mai 2010 fata din Miroslava se întorcea de la şcoala din localitatea vecină Corneşti, împreună cu verişorul său de 13 ani. La un moment dat, spun oamenii legii, lângă ei a oprit un autoturism BMW, condus de Lucian Panţîru.

Citiţi şi:

Un an de închisoare cu suspendare pentru că şi-a consumat relaţia cu iubita de 14 ani

Tânărul s-ar fi oferit să-i ducă pe cei doi acasă dar ar fi „uitat" să mai oprească la locul indicat de puştoaică. Motivând că trebuie să găsească un loc unde să poată întoarce maşina, l-a convins pe verişorul fetei să coboare din autoturism, apoi a plecat în viteză. Localnicul, mai spun oamenii legii, a dus-o pe fată la marginea unei păduri. Aici ar fi ameninţat-o că-i taie capul după care a violat-o. Când a lăsat-o să plece, fata s-a dus acasă şi a încercat să-şi ia viaţa cu un pumn de medicamente. O vecină a surprins-o în ultima clipă şi a determinat-o să renunţe le gândul suicidar.

Aşa a ieşit la iveală secretul cutremurător al fetei. Procurorii au demarat o anchetă şi au reuşit să-l identifice pe bărbat. În timpul audierilor, Lucian Panţîru le-a spus anchetatorilor că adolescenta acceptase de bunăvoie să facă sex cu el şi că avea cu aceasta o relaţie de prietenie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite