Condamnat la închisoare pentru că a făcut sex cu mama copilului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Închisoare
Închisoare

Florin Alexa (28 de ani) ar putea sta un an după gratii pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 13 ani.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au decis ca Alexa să îşi execute pedeapasa în regim de detenţie pentru că este recidivist. Sentinţa dată astăzi de judecători nu este definitivă.

Potrivit recizitoriului, tânărul din Lunca Cetăţuii (comuna Ciurea) a început în vara anului 2007 o relaţie de concubinaj cu o minoră de 13 ani. La începutul anului 2008, fata care provenea dintr-o familie cu nouă copii, a plecat de acasă ca să locuiască cu Florin Alexa şi cu părinţii acestuia. În scurt timp aceasta a rămas însărcinată şi ulterior a născut un băiat. În toamna anului trecut cei doi concubini au ajuns în atenţia oamenilor legii după ce fata s-a dus să-şi facă buletin, pentru ca apoi să fie întocmit certificatul de naştere al copilului.

Cu toate că Florin Alexa a fost trimis în judecată pentru act sexual cu minori cei doi concubini locuiesc şi acum împreună.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi l-au condamnat astăzi la un an de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu minori şi pe Florin Nălbariu (21 de ani). Acesta a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite