Iaşi: Concurs „Pe Roţi Verzi” în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de mountain bike pot lua parte la concursul de ciclism „Pe Roţi Verzi” de sâmbătă şi duminică. „Este un concurs cu tradiţie, care se desfăşoară în fiecare an în pădurile

Pasionaţii de mountain bike pot lua parte la concursul de ciclism „Pe Roţi Verzi” de sâmbătă şi duminică. „Este un concurs cu tradiţie, care se desfăşoară în fiecare an în pădurile de lângă Iaşi”, a precizat Radu Filipescu, reprezentant al Clubului de Turism şi Ecologie TURISTOR Iaşi. Competiţia aflată la a X-a ediţie se doreşte a fi un mod de popularizare a mersului pe bicicletă. La concurs se pot înscrie toţi pasionaţii acestui sport care au minim 14 ani.

Taxa de înscriere este de 10 lei pentru fiecare probă, iar înregistrarea se face înainte de competiţie. „Probele vor începe în jurul orei 11.00, iar cei care doresc să participe la concurs pot veni mai devreme în faţa Casei de Cultură a Studenţilor  pentru înscrieri”, au explicat organizatorii. Proba de sâmbătă constă într-o coborâre în viteză (down hill), iar startul se va da din apropierea Schitului Tărâţă din Bucium.

Duminică, participanţii la eveniment se vor întrece într-o probă de cross country, pe o distanţă de 20 de kilometri. La competiţie sunt aşteptaţi biciclişti din Iaşi, dar şi din alte judeţe ale Moldovei. Organizatorii au anunţat că toţi participanţii vor primi diplome, iar pentru câştigători sunt rezervate diverse premii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite