Concluzii în cazul bărbatului mort în curtea Spitalului „Parhon“: „Nu există culpă medicală! Pozele sunt irelevante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile surprinse în curte la Spitalul Parhon din Iaşi www.bzi.ro
Imaginile surprinse în curte la Spitalul Parhon din Iaşi www.bzi.ro

În urma anchetei interne desfăşurate de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi (SAJ) în cazul lui Dumitru Roşu, bărbatul neglijat de personalul medical care a decedat în curtea Spitalului „Parhon", s-a ajuns la concluzia că ambulanţierii nu au nicio vină.

Conducerea SAJ Iaşi a prezentat astăzi rezultatele verificărilor pe care le-au făcut în cazul bărbatului decedat chiar sub nasul celor la care s-a deplasat pentru a le cere ajutorul.

REVOLTĂTOR! Un pacient a murit abandonat în curtea Spitalului „Parhon“ (UPDATE)

Ginerele bărbatului decedat în curtea spitalului din Iaşi dă vina pe ambulanţieri

Astfel, potrivit doctorului Radu Calistru, directorul medical al SAJ, ambulanţierii nu au nicio vină şi nu poate vorbi de o culpă medicală, şi mai mult chiar, unul dintre şoferii SAJ au căutat ajutor în spital.

„Din punctul nostru de vedere nu există culpă medicală. Am făcut cercetări, iar conform investigaţiei noastre acuzaţiile cum că ambulanţierii nu s-au implicat sunt infirmate. Şoferul de pe autosanitara de la Răducăneni a mers în spital să anunţe că este un pacient care are nevoie de ajutor. Pozele sunt chiar irelevante din punctul nostru de vedere", spune doctorul Radu Calistru, directorul medical SAJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite