Iaşi: Concert extraordinar de operă la muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Concert extraordinar de operă la muzeu
Iaşi: Concert extraordinar de operă la muzeu

Ieşenii cărora le place muzica clasică sunt invitaţi în această seară la recitalul extraordinar de muzică de operă, care este găzduit de Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu“. Invitatul

Ieşenii cărora le place muzica clasică sunt invitaţi în această seară la recitalul extraordinar de muzică de operă, care este găzduit de Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu“. Invitatul special al serii este bas-baritonul Andrei Khmyzau, din Republica Belarus, care va fi acompaniat la pian de profesorul universitar Gabriela Liiceanu. „Turneul cuprinde o serie de patru concerte, la Bacău, Iaşi, Botoşani şi Suceava şi se desfăşoară sub genericul «Pod către est»“, a afirmat Lăcrămioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal Moldova.

Programul serii cuprinde lucrări de George Enescu, Frederic Chopin, Piotr Ilici Ceaikovschi, Modest Musorgski, Serghei Rahmaninov, Aleksandr Borodin, Aleksandr Grecianinov şi Dmitri Lybin.
„Nu ştiam că va fi concert de muzică de operă. Sper să-mi conving soţia să mergem la eveniment“, a afirmat Cristian F., ieşean.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite