FOTOGALERIE Concert pe şantier la Iaşi. Sute de tineri s-au distrat pe muzica formaţiilor care au cântat live în faţa Palatului Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concert pe şantier în faţa Palatului Culturii  Foto: Florin Chirica
Concert pe şantier în faţa Palatului Culturii Foto: Florin Chirica

Ieşenii au ocazia să participe la două concerte organizate în faţa Palatului Culturii, sămbătă şi duminică, de la ora 17.00.

Cargo, Paraziţii, Zdob şi Zdub, ROA şi Junkyard, E.M.I.L şi Les Elephants Bizzares au urcat în această seară pe scenă pentru a oferi publicului un spectacol variat format din hip-hop, rock, punk, ska şi alternative.

Sute de ieşeni au venit în faţa Palatului Culturii pentru a-i asculta pe artişti. Publicul a intrat în delir atunci când pe scenă au urcat băieţii de la Paraziţii.

„Îmi place foarte mult concertul. Mi-ar fi plăcut să fie mai târziu, spre seară. Acum este foarte cald. Dar mă distrez şi aşa cu colegii“, a spus Andreea Roşca, o tânără din Iaşi.

Click pe imagine pentru fotogalerie

 Sute de tineri s-au distrat în faţa Palatului Culturii  Sute de tineri s-au distrat în faţa Palatului Culturii  Sute de tineri s-au distrat în faţa Palatului Culturii

Duminică seară, vor performa Iris, Puya, Grasul XXL, Şuie Paparude, Guess Who şi The Mono Jaks.

„Caravana URSUS Evolution a început în Cluj, unde am avut 50.000 de spectatori şi se continuă la Iaşi. Urmează apoi Braşov pe 23-24 iulie şi la Mamaia, pe 12-13 august. Am adus greii muzicii româneşti, dar şi cele mai promiţătoare trupe într-un show care aduce pe aceeaşi scenă membrii cei mai reprezentativi ai generaţiilor muzicale“, a spus Grant McKenzie, director în cadrul URSUS Breweries. 

Citeşte şi:

Iaşi: 50.000 de spectatori la concertul de Sfânta Parascheva

Ieşenii care vin la concert trebuie însă să fie atenţi la şantierele deschise de Primărie în faţa Palatului Culturii. Muncitorii au început acum două săptămâni să schimbe liniile de tramvai din zonă şi au fost nevoiţi să refacă provizoriu lucrarea pentru desfăşurarea concertului.

„S-au făcut câteva amenajări suplimentare faţă de proiectul iniţial. Pe o porţiune de 50 de metri s-a refăcut temporar lucrarea cu o umplutură de balast pentru a se desfăşura evenimentul în bune condiţii“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Dacă în dreptul Palatului Culturii, şantierul este acoperit, pe părţile laterale, nu sunt prevăzute nici măcar nişte traverse de lemn, tinerii fiind nevoiţi să traverseze zona coborând direct în şantier.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite