Iaşi: Comisia de Fond Funciar şi-a schimbat componenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modificările de la nivelul conducerii instituţiilor deconcentrate au determinat înlocuirea membrilor Comisiei Judeţene de Fond Funciar (CJFF)

Pe lângă prefectul Victorel Lupu şi subprefecţii, Dragomir Tomaşeschi şi Cristian Angheluţă, din noua comisie de fond funciar vor mai face parte mai mulţi directori noi de instituţii deconcentrate. Astfel, deciziile legate de reconstituirea dreptului de proprietate vor fi luate şi de Narciza Nedelcu, şefa Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Gabriel Popescu, aflat la conducerea Direcţiei de Agricultură, Valentin Clain, de la Direcţia Silvică, şi Valeriu Lăcătuşu, membru al Agenţiilor Domeniilor Statului Iaşi.

Din Comisia de Fond Funciar mai fac parte un manager de la ANIF, Constantin Ursache, Radu Sbarnea, inspector din cadru ITRSV şi avocata Ioana Bâcâin. Mai mult, la şedinţele de fond funciar vor mai participa un consilier juridic din cadrul Consiliului Judeţean, Alexandru Cristea, şi şefa direcţiei juridice din cadrul Prefecturii, Cecilia Însurăţelu. „Din CJFF vor mai face parte trei membri. Doi vor fi desemnaţi de asociaţiile proprietarilor de păduri şi unul de la asociaţia proprietarilor de terenuri. Numirile urmează să fie făcute în perioada următoare”, a afirmat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite