Comercianţii de la Siraj vor vinde în corturile Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea Sirajului distrusă de incendiu va fi reconstruită
Clădirea Sirajului distrusă de incendiu va fi reconstruită

Cei 300 de ieşeni care au rămas fără standuri după ce complexul comercial Siraj a fost distrus în totalitate îşi vor desfăşura activitatea în corturi puse la dispoziţie de Primărie şi ISU.

Verdict în dezastrul de la Siraj: incendiul a pornit de la o ţigară

Comercianţii de la Siraj au primit promisiuni de la autorităţi că nu vor rămâne pe drumuri după ce Sirajul a fost mistuit de flăcările incendiului din ajunul Paştelui. Aceştia îşi vor desfăşura activitatea provizoriu în parcarea complexului din Frumoasa până ce administratorii vor reconstrui clădirea, aşa cum au promis.

Primăria Iaşi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor pune la dispoziţie corturile pentru comercianţi. În cadrul unei întâlniri cu şefi de la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi administratorul ICRTI, s-au luat şi alte măsuri pentru comercianţii de la Siraj.

„În cadrul întrevederii, s-au discutat şi aspecte care au vizat identificarea locurilor de muncă vacante în vederea angajării celor rămaşi fără loc de muncă, acordarea de sprijin în vederea alocării indemnizaţiilor de şomaj pentru cei aflaţi în imposibilitatea continuării activităţii, pana la reangajarea acestora", a spus Iuliana Cozlosche, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Citiţi şi:
Sirajul, cronica unui dezastru anunţat FOTOGALERIE

Incediul nu i-a speriat pe administratorii Sirajului. Complexul en-gros va fi reconstruit de la zero

Intră pe iasi.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite