Colecţiile Jolidon şi Răzvan Ciobanu le-au tăiat respiraţia invitaţilor Romanian Fashion Week VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul festivalului de modă Romanian Fashion Week s-a încheiat joi seară cu două colecţii foarte sexy: cea de lenjerie intimă de la Jolidon şi cea de rochii de seară semnată de Răzvan Ciobanu.

Cea de-a doua seară a festivalului de modă, care a început joi la ora 20.00 la Sala Polivalentă, a adus la Iaşi vedete plecate de mulţi ani din Târgul Ieşilor, precum Andreea Marin, Simona Gherghe şi Daniela Nane, dar şi colecţii inedite.

Pentru câteva minute de strălucire pe scenă, manechinele s-au pregătit jumătate de zi.

VIDEO: Şedinţa de machiaj dinaintea festivalului

Surprize plăcute le-au făcut ieşenilor şi creatorii care au participat la secţiunea „Debut“.

Intră AICI pentru GALERIA FOTO!

Alina Ene, de la UNA Bucureşti, a creat o colecţie cu un joc inedit de lumini fosforescente.




În schimb, Răzvan Vasilescu de la UNA Bucureşti au venit cu o colecţie care a îmbinat materiale de construcţie şi haine foarte şic.



FOTOGALERIE: Cea mai sexy colecţie a Festivalului de Modă

Cele mai aplaudate manechine au fost cele de la Jolidon, care au prezentat câteva zeci de seturi de lenjerie intimă.

image
image

VIDEO: Colecţia Jolidon

Citeşte şi:

Moda şi eleganţa s-au mutat pe scenă la Iaşi (VIDEO)

Colecţia care a deschis Romanian Fashion Week la Iaşi

Cele mai frumoase modele din ţară au fost alese la Iaşi pentru Romania Fashion Week FOTO


Şi Răzvan Ciobanu, creatorul care a încheiat Romanian Fashion Week a fost aplaudat îndelung de cei peste 3.000 de ieşeni care au venit la Sala Polivalentă pentru a admira colecţiile toamnă-iarnă 2010-2011.

VIDEO: Rochiile de seară create de Răzvan Ciobanu

Printre două comentarii cu cei de alături, spectatorii s-au răcorit toată seara folosind invitaţiile la Romanian Fashion Week drept evantaie. După ora 22.00, o defecţiune tehnică a întrerupt pentru câteva minute prezentarea creatoarei Alina Ene, ale cărei ţinute trebuiau prezentate cu lumini speciale.

Citeşte şi:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Romanian Fashion Week

Ne cerem scuze pentru acest incident, vom relua prezentarea în câteva minute. Este vorba despre o defecţiune tehnică", a afirmat Irina Schrotter în timp ce întorcea manechinele de pe podium.

Blănurile şi lâna, materiale de bază

Mulţi dintre creatorii care şi-au prezentat colecţiile toamnă-iarnă 2010-2011 la Iaşi au folosit materiale mai puţin prezente în moda ultimilor ani, precum lâna sau blănurile de animale.

Am descoperit că avem la îndemână o resursă valoroasă, care poate fi exploatată. Lâna ne oferă libertate de creaţie şi dând frâu imaginaţiei, ea poate lua orice formă", a afirmat designerul Angela Vasiliu, care a realizat colecţia „Papucei".

Andreea Marin: „Sunt fericită să revin acasă"

Vedeta de televiziune Andreea Marin a rostit câteva cuvinte în deschiderea colecţiei realizate de Andreea Raicu şi Irina Schrotter pentru sezonul rece.



Sunt fericită să revin acasă. Vă urez să aveţi copii frumoşi şi multă fericire", le-a transmis Andreea Marin-Bănică ieşenilor, în stilul emisiunii care a făcut-o cunoscută în toată ţara.

VIDEO: Colecţii sofisticate la Romanian Fashion Week

Spectatorii au urmărit aseară 15 colecţii, semnate de creatorii Lena Criveanu, Irina Schrotter şi Andreea Raicu, Irina Marinescu, Mirela Diaconu, Angela Vasiliu, Andreea Muşat, Lucian Pop, Andreea Tincu, Alina Ene, Andra Cliţan, Răzvan Vasilescu, Stephan Pelger, Er Fashion, Jolidon şi Răzvan Ciobanu.

image

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru mai multe detalii despre ultima seară a Romanian Fashion Week

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite