Cititorii din Iaşi, extrem de încântaţi de primul număr „Weekend Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii din Iaşi ai cotidianului „Adevărul“ au fost foarte încântaţi de primul număr al ediţiei de weekend, care a apărut la chioşcurile de presă sâmbătă. Ziarul costă 3,9 lei şi cuprinde 128 de pagini, cu informaţii din sănătate, şcoală, timp liber, sport, actualitate şi ştiri internaţionale.

Ediţia de weekend a cotidianului „Adevarul“ a fost foarte bine primită la Iaşi, iar cititorii s-au declarat mulţumiţi de conţinutul editorial.

„Ideea acestui ziar este foarte bună. Cuprinde informaţii utilitare şi pragmatice. Cititorului îi prinde foarte bine informaţii corecte şi complete, ar trebui mai multe materiale cu conţinut juridic“, a spus Cristina Constantin, o cititoare din Iaşi, în vârstă de 43 de ani, casnică.

image
image
image

DĂ CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIA CU CITITORII DIN IAŞI

Ieşenii s-au mirat de numărul mare de pagini al noului ziar şi au rămas surprinşi de preţul mic raportat la calitatea materialelor.

„Acest ziar mi se pare complet. Îmi place foarte mult deschiderea ediţiei, Cristian Tudor Popescu este un om de valaore. Este bine că nu sunt multe crime sau materiale dure şi mai multe anchete care priveşte societate. Mi-aş dori să citesc mai multe materiale în care se critică actuala guvernare sau cum se cheltuie banii publici“, ne-a spus Elena Baciu, casieră.

Tinerii s-au bucurat că au putut găsi în „Weekend Adevărul“ informaţii de timp liber şi reportaje cu locurile deosebite din ţară.

„Materialele pe care le-am citit în ediţia de weekend mi s-au părut foarte interesante. Este puţină politică, ceea ce este bine şi mai multe reportaje sociale, materiale uşoare, care te distrează. L-am cumpărat pentru că am văzut că are din toate domeniile informaţii, iar preţul mi se pare accesibil“, a spus Ionuţ Frunză, un student în Iaşi de 23 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite