Iaşi: Cine antrenează la Poli?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără antrenor, jucătorii ieşeni se vor pregăti trei zile acasă, după care vor pleca în două cantonamente.

Numirea lui Petre Grigoraş pe banca tehnică a echipei de fotbal Politehnica Iaşi nu mai este o certitudine. Un posibil impas al negocierilor a fost confirmat indirect astăzi de preşedintele de onoare al Politehnicii, primarul Gheorghe Nichita. „Nu am negociat cu nimeni. Voi participa la tratative în momentul în care vom găsi un antrenor”, s-a rezumat să declare primarul Iaşiului, care a orchestrat până acum aducerea lui „Grig” în Copou.

Deşi anunţase că va dialoga luni seară cu primarul Iaşiului, Petre Grigoraş s-a ferit să vorbească astăzi despre aceste tratative. „Nu doresc să comentez nimic referitor la Poli Iaşi. Cât timp sunt la Galaţi, nu pot semna cu nicio altă echipă”, a declarat astăzi „Grig”, care a adăugat că încă nu a reuşit să se întâlnească cu Marius Stan pentru a-şi rezilia contractul cu Oţelul. „Am vrut să mă văd azi cu domnul Stan, dar acesta este din nou plecat la Bucureşti. Mi-a spus că va reveni la Galaţi mâine şi sper să rezolvăm situaţia atunci”, a precizat Petre Grigoraş.

Din nou la antrenamente

Fără antrenor, fotbaliştii ieşeni s-au reunit ieri la stadionul din Copou în următoarea formulă: portari: Brăneţ, Pleşca, Marc, Bălan; fundaşi: Buta, Onuţ, Ilie, Munteanu, Straton, Kalai, Pecknik; mijlocaşi: Milea, Miclea, Gava, Bersnjak, Tincu, Oprea, Sfârlea; atacanţi: Bâlbă, Bratu, Pălimaru. La capitolul noutăţi se remarcă venirile atacantului Marius Vintilă şi a fundaşului dreapta Adrian Sosnovski, ambii liberi de contract. În ceea ce priveşte jucătorii împrumutaţi, Cristea şi Jovanovici s-au întors la Dinamo, respectiv FC Vaslui, iar Jose Montiel a fost cerut înapoi de echipa italiană Reggina.

Poli va susţine două cantonamente

Timp de trei zile, fotbaliştii ieşeni se vor pregăti în Copou, după care vor pleca într-un stagiu de pregătire la Braşov, până pe 11 iulie, interval în care s-ar putea juca două meciuri amicale. „Echipa va susţine cinci meciuri amicale în Austria, în perioada 13-24 iulie. Adversari vor fi echipe din Ungaria, Croaţia, Polonia şi Slovenia”, a declarat Sorin Boca, preşedintele Politehnicii Iaşi, care a adăugat că la echipă vor mai fi aduşi încă trei-patru jucători, care vor ajunge alături de lotul Politehnicii în cantonamentul din Austria.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite