Cinci tone de fructe şi legume donate nevoiaşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fructele şi legumele au fost donate nevoiaşilor
Fructele şi legumele au fost donate nevoiaşilor

Timp de o săptămână, în intervalul 31 octombrie-4 noiembrie, peste 4.800 de elevi şi preşcolari au strâns fructe şi legume pe care mai apoi le-au donat familiilor aflate în dificultate sau instituţiilor sociale. Acţiunea a făcut parte din campania „Săptămâna legumelor şi fructelor donate", care s-a dovedit a fi un succes, 5.000 de kilograme de astfel de produse fiind donate nevoiaşilor.

Elevii şi preşcolarii din peste 50 de unităţi de învăţământ din judeţ s-au implicat în campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate" destinată ajutorării persoanelor afectate de lipsa de alimente.  În judeţul Iaşi s-au implicat peste 425 de preşcolari şi părinţi, 4.400 de elevi şi 480 de cadre didactice din 50 de şcoli şi grădiniţe.

Iaşi: Pături pentru ieşenii nevoiaşi

În urma campaniei s-au strâns peste 5.000 de kilograme de fructe şi legume care au fost donate către 823 de elevi defavorizaţi, 232 de familii aflate în dificultate, 160 de elevi cu dizabilităţi din şcoli speciale, 173 de elevi din centrele de plasament şi peste 100 de bătrâni din instituţii de ocrotire socială.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite